زندگینامه الویس پریسلی قسمت ششم
1969-1967
(سالهای1967تا1969 ) الویس و زندگی خانوادگی
(1967 ازدواج الویس و پریسیلا )
در اواخر سال 1966 الویس به طور رسمی از پریسیلا تقاضای ازدواج کرد و بالاخره آن دو در1 ماه می سال1967 با هم ازدواج کردند. هنگام ازدواج الویس 32 سال داشت و پریسیلا 20 سال . جشن عروسی آنها در شهر لاس وگا س و درهتلی باشکوه به نام HOTEL ALLADIN(هتل علاء الدین برگزار شد. ودرست درساعت 30/9 صبح آنها با هم پیمان زناشویی بستند. این جشن بصورت کاملا خصوصی برگزار شد وفقط جمع کوچکی از خانواده و دوستان خیلی نزدیک درآن شرکت داشتند. بعد ازمراسم هم آنها برای ماه عسل چند روزی را به پالم اسپرینگز رفتند . اما ازدواج آنها به همینجا ختم نشد . آنها در 29 ماه می همان سال آنها برای دومین بارلباس عروسی به تن کرده و جشن دومی هم در ممفیس ودر گریسلند برگزار کردند واینبار دوستانی که به هردلیل در جشن لاس وگاس شرکت نداشتند دعوت شدند .
(1968 و تولد دختر الویس)
نه ماه بعد در 1 فوریه 1968 خداوند یک دختر زیبا به آنها هدیه کرد. که نام او را لیزا مری نهادند لیزامری در واقع نام یکی از هواپیماهای شخصی الویس بود که بعد از تولد دخترش برای او انتخواب شد . لیزامری در ساعت 1/5 بعد ازظهر در بیمارستان BABTIST MEMORIAL در شهر ممفیس بدنیا آمد وتولدش موجی از شور و شادی را برای والدینش و همچنین برای دوستداران الویس به ارمغان آورد.
(سال 1968) الویس و زندگی هنری
COMEBACK SPECIAL
بدون شک ماه دسامبر سال 1968 و برنامه کامبک اسپشیال_COMEBACK SPECIAL نقطه عطفی درزندگی هنری الویس و همچنین در تاریخ موسیقی جهان محسوب میشود . درسال 1968 – کلنل تام پارکر _مدیر تبلیغاتی_ از شبکه تلویزیونی N.B.C خواست تا برنامه ای برای الویس تدارک دیده شود.الویس در روز 3 دسامبر 1968 این برنامه را اجرا کرد و در آن ترانه های قدیمی و مذهبی خود را اجرا نمود.این برنامه به صورت مستقیم و سراسری پخش شد و تاکنون جزو عالی ترین لحظات در تاریخ موسیقی پاپ ثبت شده است. این برنامه نه تنها خوب بلکه بسیارعالی بود وعظمت وشکوه کار الویس را کاملا نمایان میکرد. با لباس چرمی و گیتار آکوستیکی که به گردن آویخته بود ومینواخت چیزی از زمانی که در دهه 50 با تبحر و محبوبیت وارد جامعه شده بود کسر نداشت . دو هنرمند به نامهای اسکاتی مور و دی-جی فونتانا که همواره درآن سالها با الویس همکاری داشتند نیز حضور داشتند. با اینکه الویس در آن برنامه طنزها و شوخیهایی نیز اجرا کرد لیکن هیچ گونه احساس نا خوشایندی ایجاد ننمود.موسیقی این برنامه به شدت روی آثار کلاسیک دهه 50 تاکید داشت و پس از اجرای قطعه : اگر بتوانم رویا ببینم _ IF I CAN DREAM _ موجب احساسات بسیار هیجان انگیزی شد. موضوع این آهنگ بیانگرخستگی از دو دهه گذشته بود که در چند خط کوتاه شعری خلاصه شده بود:
If I Can Dream
اگر بتوانم رویا ببینم
There must be lights burning
brighter somewhere
چراغهایی فروزانتر جایی باید وجود داشته باشند
Got to be birds flying higher in a
sky more blue
و پرندگانی بلند پروازتر در آسمانی آبی تر
If I can dream of a better land
اگر بتوانم رویای سرزمین بهتری را در سر
بپرورانم
Where all my brothers walk hand
in hand
جایی که تمام برادرانم دست در دست هم گام
بر میدارند
Tell me why, oh why, oh why can’t
My dream come true
به من بگو چرا آه چرا رویاهایم نمیتواند به
حقیقت بپیوندد
…………
موفقیت این شاهکار و تشویق غیر قابل تصور مردم الویس را بر آن داشت تا جالبترین ضبط اجرای موسیقی را در سالهای بعد داشته باشد.